Liikunnallinen syysloma Anttilan lähiliikuntapuistossa
Mäntsälän Urheilijat ryJulkaistu: 14.10.2024 12.55

Liikunnallinen syysloma Anttilan lähiliikuntapuistossa

Anttilan lähiliikuntapuistossa riitti naurua, iloa ja liikunnallista tekemistä maanantaina 14.10.2024, kun Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaosto osallistui Mäntsälän kunnan liikuntapalveluiden ja Mäntsälä liikkuu -hankekordinaattorien järjestämään Liikunnallinen syysloma -tapahtumaan. Tapahtuma tarjosi liikunnallista tekemistä lapsille, nuorille ja perheille.

Tapahtumassa oli erilaisia liikunnallisia rasteja ja osallistava esitys. Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaosto organisoi yhden liikunnallisista rasteista.

Jalkapallojaostosta tapahtumaan osallistui juniorijoukkueidemme valmentajat Milla Hietamäki ja Joonas Pekola, sekä jaoston johtoryhmän edustaja maalivahtivalmentaja Leo Hätönen.

Tapahtumaan osallistuneet lapset ja nuoret saivat tutustua jalkapalloon lajina, harjoitella pallonhallintaa pujotteluradalla ja tehdä upeita maaleja Millan ja Joonaksen opastuksessa. Aamupäivä sujui mallikkaasti ja osallistujia riitti taaperoista aikuisiin. Anttilan lähiliikuntapuiston kaukalossa nähtiin huikeita maaleja ja sitäkin hienompia tuuletuksia. Kentän valtasi urheiluun kuuluva ilo ja nauru ja tärkeimpänä liikkuminen.

Mäntsälän Urheilijat haluavat tehdä osansa lasten ja nuorten liikumisen ja terveellisten elämäntapojen lisäämiseksi sekä syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Kiitämme Mäntsälän kuntaa, että saimme olla osa erittäin onnistunutta Liikunnallinen syysloma -tapahtumasarjaa.

Loppuviikon liikuntatapahtumat löytyvät Mäntsälän kunnan kotisivuilta osoitteesta:

https://www.mantsala.fi/ajankohtaista/liikunnallinen-syysloma/



Jalkapalloon liittyvät asiat: Mäntsälän Urheilijat Jalkapallojaosto

info.jalkapallo@mantsalanurheilijat.fi

Mäntsälän Urheilijat Ry:n toimisto:

tiistaisin klo 14-19

torstaisin klo 15-20
Keskuskatu 14 L 2, 04600 Mäntsälä

toimisto@mantsalanurheilijat.fi

040 3592219 (toimiston aukioloaikoina)

Mäntsälän Urheilijat ry (mantsalanurheilijat.fi)