Kentät

TEKONURMI

Saapuminen

Autojen pysäköinti tapahtuu Monitoimitalon/kirjaston sekä YU-kentän pysäköintipaikoilla. Autoja ei saa tuoda Moitoimitalon ja kentän väliselle alueelle, joka on varattu työntekijöille, huoltoliikenteelle ja hälytysajoneuvoille. Kentän nurkalla Monitoimitalon päädyssä on ns pudotuspaikka, johon voi nimensä mukaisesti pudottaa pelaajat tavaroineen.

Roskat roskiin

Pelialustan rikkoutumisen estämiseksi irtonappulakenkien käyttö on kielletty. Särkyvien esineiden ( esim. lasipullot) vienti kentälle on kielletty. Mopojen, polkupyörien ja muiden ajoneuvojen sekä koirien vienti tekonurmelle on kielletty. Tupakointi on kielletty kenttä- sekä tapahtuma-alueella.

Purukumin syönti kenttäalueella on kielletty! Purkka lähtee irti tekonurmesta vain leikkaamalla. Sukkateipit ja muut roskat niille varattuihin roskakoreihin.

Kunta

Kunnalla on käyttöoikeus koululaiskäyttöä varten arkisin 08:00- 16:00 lukuunottamatta koulujen loma-aikoja.

Kunnan yleisvuoro on koulupäivinä ma-pe klo 16-17.

Jos seuralla ei ole koulujen loma-aikoina kentällä toimintaa, on kenttä kunnan yleisvuorokäytössä arkisin klo 09:00-17:00.

Kunta vastaa valvonnasta ja järjestyksenpidosta koululaiskäytön ja yleisvuoron osalta sekä 22:00-08:00 välisenä aikana. Kenttää valvotaan myös valvontakameroilla, jotka on sijoitettu Monitoimitalon seinään.

MU

Mäntsälän Urheilijoilla on käyttöoikeus kenttään arkisin klo 17:00-22:00, sekä la-su 08:00-22:00. Koulujen loma-aikoina seuralla on käyttöoikeus klo 08:00-22:00. Seuralla on käyttöoikeus Monitoimitalon pukukoppeihin (2kpl) joihin kulkeminen tapahtuu kentänhoitajien kopin viereisestä ovesta, lähimpänä tekonurmen kulkuporttia. Pukuhuoneista tulee poistua ja ulko-ovi lukita ennen kello 22.00. Myöhempi poistuminen aiheuttaa hälytyksen.

Seuralla on oikeus käyttää kenttää ympäröivää verkkoaitaa sponsorimainontaan, sekä harjoittaa kenttäalueella kioskitoimintaa.

Turvallisuus

Seura vastaa valvonnasta ja järjestyksenpidosta oman käyttönsä osalta. Seura on velvollinen ilmoittamaan kunnan kentänhoitajille havaituista puutteista ja korjaustarpeista.

Harjoitusten aikana, MU:n kenttävuorolla, ulkopuolisilla ei ole oikeutta jäädä aitojen sisäpuolelle. Jokainen MU:n ryhmä / joukkue on velvollinen huomauttamaan asiasta asiallisesti näille kentän käyttäjille. Ohjeistetaan heitä siirtymään aitojen ulkopuolelle MU:n harjoitusten ajaksi.

Vahva suositus Jalkapallojaoston Johtoryhmältä

Häiriökäyttäytymistä ehkäisee parhaiten se, että joukkueita ei jätetä harjoituksiin yksin! Vahva suositus, että joukkueiden vanhempia, toimihenkilöitä ja huoltajia jäisi aina seuraamaan harjoituksia kentän reunalle. Näin tuetaan valmentajia valmennustyössä ja annetaan heille työrauha. Kun kaikilla on samat ohjeet käytössä, yhteistyössä on voimaa.

Jokainen on velvollinen ilmoittamaan poikkeavista havainnoistaan viipymättä MU:n kenttävastaavalle:

kenttavastaava.jalkapallo@mantsalanurheiljat.fi

Tarvittaessa suoraan Poliisille numeroon 112.


KOULUJEN LIIKUNTASALIT

Mäntsälän Urheilijoilla on käyttöoikeus lähialueen koulujen liikuntasaleihin sopimuksen mukaan. Salista viimeisenä poistuvan vastuulla on pitää huolta, että sali on lähtiessä siisti, valot on sammutettu ja ovi menee lukkoon. Ovien avaamiseen tulee käyttää ovessa olevaa avausnappia mikäli sellainen on asennettu. Saleista on poistuttava treenivuoron päätyttyä. Pidempi viipyminen salissa treenivuoron jälkeen saattaa laukaista hälytyksen. Treenivuorot on vain harjoittelua varten. Vieraita ei saa päästää tiloihin oleskelemaan.


Kentät (klikkaamalla aukeaa kartta):

Tekonurmi

Keskuskenttä (nurmi)

Harjoitusnurmi

Riihenmäen Koulu (tekonurmi)