Ilmoittautuminen Mäntsälän Urheilijoiden Jalkapallojaoston kesäleireille 2024 on avattu!

Jalkapallojaosto järjestää tänä kesänä maalinteko- ja maalivahtileirin, joka on suunnattu 2011 - 2017 syntyneille jo pelaaville jalkapalloilijoille (pelimuodot 5v5v & 8v8).

Voit osallistua joko maalinteko- tai maalivahtileirille.

Kesäleirit järjestetään Mäntsälän Tekonurmella 24. - 27.6.2024 kello 11:00 - 13:30. Leirit koostuvat maalinteko- ja maalivahtiharjoituksista, osajoukkueharjoituksista ja turnauksesta.

Pelaajalla tulee olla tarvittavat varusteet: säärisuojat, nappikset, pallo, pullo ja urheiluun sopiva vaatetus. Maalivahtileirille osallistuva tarvitsee mukaan myös maalivahdin hanskat. Lippalakkeja ei saa pitää harjoituksissa. Pelaajalle tulee olla myös omat eväät.

Osallistujalla tulee olla voimassa oleva vakuutus (esim MU:ssa pelaavalla pelipassivakuutus), joka kattaa urheilun. Pelaajia ei vakuuteta jalkapallojaoston toimesta.

Leirin hinta on Mäntsälän Urheilijoiden jäsenelle 80€

Muille osallistujille hinta on 100€

Osallistumismaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Lomake siirtyy automaattisesti maksupalveluun tietojen tallentamisen jälkeen.

Leirin valmennuksesta vastaa Mäntsälän Urheilijoiden valmennusvastaava Niko Vänttinen (UEFA C) ja Maalivahtivalmentaja Leo Hätönen (UEFA GK B valmistuu 2024 aikana).

Leiri järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 18. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja antaa:

Niko Vänttinen - valmennus.jalkapallo (a) mantsalanurheilijat.fi
Leo Hätönen - markkinointi.jalkapallo (a) mantsalanurheilijat.fi

Nähdään Kentällä!