​Kaksi uutta ikäluokkajoukkuetta mukaan jalkapallojaoston toimintaan
Mäntsälän Urheilijat ryJulkaistu: 30.08.2024 16.00

​Kaksi uutta ikäluokkajoukkuetta mukaan jalkapallojaoston toimintaan

Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaosto on päättänyt kahden uuden ikäluokkajoukkueen perustamisesta. Ikäluokkajoukkueet perustetaan vuonna 2019 syntyneille pojille ja tytöille (PT2019) ja vuosina 2015-2018 syntyneille tytöille (T2015-18). Joukkueiden toiminta pyritään käynnistämään jo kuluvan syksyn aikana.

“Jalkapallokoulumme on liikuttanut huomattavaa määrää paikallisista lapsista vuoden 2024 aikana. Olemme saaneet kyselyitä ja toiveita uusista ikäluokkajoukkueista pitkin vuotta, niin jalkapallokouluun osallistuneiden, kuin pidempään pelanneiden lasten vanhemmilta. Haluamme tarjota jokaiselle lapselle mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa sopivassa ympäristössä.” Kertoo valmennusvastaava Niko Vänttinen.

Uusien ikäluokkajoukkueiden perustaminen on osa jalkapallojaoston strategiaa mahdollistaa elämän mittainen jalkapalloharrastus.

“Tyttö- ja naisharrastajien kiinnostus jalkapalloa kohtaan on kasvanut huomattavasti viimeisten vuosien aikana. Tämä näkyy myös kiinnostuksena meidän toimintaamme kohtaa. Meille on tärkeää kehittää jalkapallojaosto niin, että jokaisella on mahdollisuus nauttia jalkapallon tuomasta ilosta.” Vänttinen jatkaa.

Joukkueet tarvitsevat pelaajien lisäksi toimihenkilöitä pyöriäkseen. Joukkueen toiminnan aloittamiseksi joukkueella tulee olla vastuuvalmentaja, joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja. Aikaisempaa kokemusta toimihenkilön tehtävistä ei tarvita. Jalkapallojaoston johtoryhmä, valmennusvastaava ja muiden ikäluokkajoukkueiden sitoutuneet toimihenkilöt ovat tukena ja auttamassa uusia joukkueita niin perustamisvaiheesta alkaen. Jalkapallojaosto on myös sitoutunut kouluttamaan vastuuhenkilöitä ja järjestää säännöllisesti palloliiton koulutuksia toimihenkilöille.

Jalkapallojaosto on avannut perustamiskyselyt uusille ikäluokkajoukkueille. Lomakkeiden kautta voi ilmoittautua pelaajaksi ja toimihenkilöksi.

Ilmoittautuminen T2015-18 joukkueeseen:
https://www.mu-jalkapallo.fi/lomakkeet/11557/perustamiskysely-ikaluokkajoukkue-t2015-2018-tytot

Ilmoittautuminen PT2019 joukkueeseen:
https://www.mu-jalkapallo.fi/lomakkeet/11556/perustamiskysely-ikaluokkajoukkue-pt2019-pojat-tytot



Jalkapalloon liittyvät asiat: Mäntsälän Urheilijat Jalkapallojaosto

info.jalkapallo@mantsalanurheilijat.fi

Mäntsälän Urheilijat Ry:n toimisto:

tiistaisin klo 14-19

torstaisin klo 15-20
Keskuskatu 14 L 2, 04600 Mäntsälä

toimisto@mantsalanurheilijat.fi

040 3592219 (toimiston aukioloaikoina)

Mäntsälän Urheilijat ry (mantsalanurheilijat.fi)