Mäntsälän Carpojat miesten edustusjoukkueen pääyhteistyökumppaniksi
EdustusJulkaistu: 24.09.2024 12.00

Mäntsälän Carpojat miesten edustusjoukkueen pääyhteistyökumppaniksi

Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaoston miesten edustusjoukkue ja Mäntsälän Carpojat Oy aloittavat yhteistyön.

Yhteistyön perustuksena on tahto vakiinnuttaa miesten joukkueen toiminta ja tarjota mahdollisuus elämän mittaiseen jalkapalloharrastukseen Mäntsälässä.

"Aloitamme innoissamme yhteistyön Mäntsälän Urheilijoiden edustusjoukkueen kanssa. Joukkueen arvot, kuten yhteisöllisyys ja reilu peli, sopivat hyvin omaan arvomaailmaamme. Toivomme, että joukkue innostaa nuoria jatkamaan jalkapalloharrastuksen parissa mahdollisimman pitkään. Uskomme myös, että uusi joukkue tuo hyvää mainosta paikkakunnalle ja elävöittää omalta osaltaan Mäntsälää.", kertoo Mäntsälän Carpojat Oy:n varatoimitusjohtaja Mari Virolainen.

Joukkue on harjoitellut syksyllä kaksi kertaa viikossa ja toiminta on saatu hyvin pyörimään.

"Joukkueellamme on arvot, jotka ohjaavat toimintaamme. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme jakavat arvomme ja näkevät toimintamme hyödyt myös isossa kuvassa. Tämän vuoksi yhteistyö Mäntsälän Carpojat Oy:n kanssa on helppo aloittaa. Vaikka joukkue on vielä tuore, näemme sen positiivisen vaikutuksen myös junioritoimintaamme. Joukkue on saanut jalkapallon lopettaneita nuoria innostumaan lajista uudestaan ja saamme jatkuvasti kyselyitä seuramme junnufutaajilta, milloin he pääsevät miehiin pelaamaan. Mäntsälän Carpojat Oy:n tuella pystymme kehittämään toimintaamme edelleen niin, että se hyödyttää koko seuran junioriputkea.", sanoo maalivahtivalmentaja Leo Hätönen.

Mäntsälän Carpojat Oy on vuonna 1984 perustettu autokorjaamo. He voivat noutaa autosi kotoa tai työpaikalta ja palauttaa autosi huollon jälkeen. Tarvittaessa saat käyttöösi sijaisauton huollon tai korjauksen ajaksi.

Voit varata autosi huollon joko verkossa, sähköpostilla tai soittamalla.

www.carpojat.fi
carpojat@msoynet.com
puh. 019-6880126




Jalkapalloon liittyvät asiat: Mäntsälän Urheilijat Jalkapallojaosto

info.jalkapallo@mantsalanurheilijat.fi

Mäntsälän Urheilijat Ry:n toimisto:

tiistaisin klo 14-19

torstaisin klo 15-20
Keskuskatu 14 L 2, 04600 Mäntsälä

toimisto@mantsalanurheilijat.fi

040 3592219 (toimiston aukioloaikoina)

Mäntsälän Urheilijat ry (mantsalanurheilijat.fi)