Tykkimäkiturnaus 2024
P2015-16 / KipinätJulkaistu: 01.09.2024 20.48

Tykkimäkiturnaus 2024

Kipinät osallistuivat neljällä peliryhmällä Tykkimäkiturnaukseen 2024.


P2015 osallistuivat haaste ja harraste sarjaan joka oli kaksipäiväinen.

”Tänään oltiin selvästi vahvempi, hyökkäävämpi ja syöttelevämpi joukkue kuin vastustajat. Suoraviivainen hyökkäyspeli toimi ja pallo saatiin kivasti laukaisupaikkoihin ja hyökkäysalueelle. Kontaktirohkeutta ja sadekelin taistelua koettiin läpi molempien pelien!” Valmentaja Janin kommentit lauantain P2015 peleistä.

”Hyvä päivä vihreillä tänäänkin! Aamun kaksi ekaa peliä meni voitokkaasti. Teemana suoraviivainen hyökkäys, joka jälleen toimi hyvin. Tänään nähtiin myös upeita syöttökuvioita, jotka palkittiin maaleilla. Päivän viimeisessä pelissä meillä oli lähes puolet vähemmän pelaajia kuin vastustajalla ja jalka alkoi painaa pitkän tauon jälkeen. Loppuun asti taisteltiin kuin leijonat, mutta selvää oli, että väsymys näkyi meissä enemmän kuin vastustajalla. Taitotasossa ei hävitty yhtään! Aivan loistava turnaus ja jokainen pääsi maalinteon makuun!” Kommentoi P2015 vastuuvalmentaja Teemu.



”Siniset jatkoivat hienoja peliotteita mitä eilisen viimeinen peli enteili! Jokaisessa pelissä saatiin vauhti päälle alusta alkaen ja jalka liikkui vauhdilla hyökkäyksiin kuten myös puolustukseen. Palloa saatiin liikuteltua nopeammin pelaajilta toisille, minkä ansiosta tuli hienoja maaleja. Haastavin peli oli FC Peltirumpua vastaan, joka oli alussa johdossa. Mutta nyt siniset eivät siitä lannistuneet vaan toiseen erään iskettiin kovaa päälle ja käännettiin peli hienosti voitoksi! Myös jokainen maalivahti pelasi hienosti! Kaiken lisäksi sinisille turnauksen 3 sija!💪 Muistetaan vielä, että sinisten pelaajat pelasi viime syksynä kyläliigassa. Hienoa kehitystä jokaisella pelaajalla!” Valmentaja Markon kertomaa sinisten peleistä.




P2016 osallistuivat enemmän pelanneiden ja vähemmän pelanneiden sarjaan.

”Kovia porukoita oli tänään vastassa. Päivän ensimmäinen matsi oli upeaa peliä meiltä, vaikka vettä tuli rankasti niskaan. Loput kolme peliä olivat vaikeita, kilpatason vastustajat osasivat kääntää peliä todella taitavasti. Kuitenkin hienoa kokemusta kovista peleistä.” P2016 vstuuvalmentaja Niko Vänttisen kommentit lauantain peleistä.





Jalkapalloon liittyvät asiat: Mäntsälän Urheilijat Jalkapallojaosto

info.jalkapallo@mantsalanurheilijat.fi

Mäntsälän Urheilijat Ry:n toimisto:

tiistaisin klo 14-19

torstaisin klo 15-20
Keskuskatu 14 L 2, 04600 Mäntsälä

toimisto@mantsalanurheilijat.fi

040 3592219 (toimiston aukioloaikoina)

Mäntsälän Urheilijat ry (mantsalanurheilijat.fi)