Voitto Helsingin kevätturnauksessa
P2013-14Julkaistu: 19.05.2024 00.04

Voitto Helsingin kevätturnauksessa

(kuva Jarno Salo)

Vihreät kävivät valloittamassa aurinkoisessa säässä Helsingin kevätturnauksen. Voitto tuli P2013 Haaste-sarjassa, kun finaalissa kaatui FC Honka Keltainen 1.

Turnaus alkoi hyvin, kun ensimmäisestä pelistä tuli 4-0 voitto PuiU/Mustasta. Pelien välissä oli vain lyhyt tauko, joka käytettiinkin tankkaamiseen ja seuraaviin peleihin valmistautumiseen. Toisessa pelissä pelissä vastaan asettui FC Reippaan Oranssi 2. Vastustaja olikin huomattavasti kovempi, mutta silti pojat punnersivat hienon 2-0 taisteluvoiton. Kolmannessa pelissä vastaan asettunut PK-35 / Punamusta aiheutti pojille ainoat pistemenetykset, kun peli päättyi 2-2 tasapeliin. Alkulohkon viimeisessä pelissä vastaan tuli FC Honka Keltainen 2. Ehkä tämä peli enteili jo tulevaa, kun MU:n pojat voittivat sen 3-1 ja oli selvää, että finaalissa vastaan asettui FC Hongan toinen joukkue. Se ei poikia haitannut, vaan he pääsivät ottelun jälkeen nostamaan kannun ilmaan voittajina. Hyvä pojat!

Lisää kuvia ja tunnelmia kevätturnauksesta ja muustakin joukkueen toiminnasta löytyy joukkueen IG:stä mu_p2013_2014. Kannattaa ottaa seurantaan!