Tällä lomakkeella voit ilmoittautua seuran ulkopuolisena pelaajana Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaoston järjestämään maalivahtivalmennukseen. Mikäli olet Mäntsälän Urheilijoiden jäsen ja haluat osallistua maalivahtivalmennukseen, otathan yhteyttä joukkueesi vastuuvalmentajaan.

Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaosto tarjoaa maalivahtivalmennusta kaudella 2024 myös seuran ulkopuolisille maalivahdeille. Kausi on jaettu kevät- ja syyskauteen, joista molemmat sisältävät 12 harjoituskertaa.

Seuran ulkopuolinen pelaaja voi osallistua ikäluokkansa harjoituksiin mikäli ikäluokka ei ole täynnä seuran omista pelaajista. Ilmoittautuminen tulee aina tehdä Jopox -lomakkeen kautta ja sen hyväksyy maalivahtivalmentaja.

Harjoituksia vetää jalkapallojaoston maalivahtivalmentaja Leo Hätönen. Leolla on hyväksytysti suoritettuna Palloliiton Maalivahtivalmennus D & C -lisenssi. Hänet on myös hyväksytty suorittamaan UEFA GK B -lisenssiä, joka suoritetaan vuoden 2024 aikana.

Maalivahtivalmennus pidetään sunnuntaisin Mäntsälän Tekonurmella. Säävaraus.

Kevätkausi

7.4.2024 – 30.6.2023 = 12 kertaa (pl. Juhannus)

Syyskausi

4.8.2024 – 20.10.2024 = 12 kertaa

Seuran ulkopuoliselle henkilölle kustannus on 150€ / kausi (kevät- tai syyskausi). Osallistujalla tulee olla voimassa oleva, harjoittelun kattava vakuutus.